Ik wil graag gebeld worden om een presentatie van Sterk in wiskunde in te plannen
Ik wil graag gebeld worden om een gratis les van Sterk in wiskunde in te plannen
Inschrijven

De cursus sterk in wiskunde

De juiste begeleiding om sterk in wiskunde te worden

Op school of met bijles kan je het gevoel blijven houden dat je achter de feiten aanloopt. Wij kunnen met onze ervaring en deskundigheid wiskunde inzichtelijk maken. We benadrukken welke concepten telkens weer terugkomen en welke verbanden cruciaal zijn. Verder hebben we eigen oefenmateriaal ontwikkeld, zodat je de stof ook goed leert toe te passen. We houden hierbij goed in de gaten wat jouw tempo is. Als jij extra aandacht nodig hebt dan geven wij jou die!

 

Proefles aanvragen

Doelstelling 1

We werken met jou om op korte termijn je schoolresultaten te verbeteren. We leggen je de theorie uit van je huidige hoofdstuk op school. We helpen je met de huiswerkopgaven die je moeilijk vindt. We helpen je met de voorbereiding op je toetsen. Naast langskomen, kan je ook vragen stellen via WhatsApp.

Doelstelling 2

Voor een duurzame oplossing gaan we grondig de basiswiskunde door. We gaan ervoor zorgen dat je alle stof, die je tot dan hebt gehad, begrijpt en in de vingers hebt. Dus geen hiaten meer. Wij benadrukken een aantal wiskundige verbanden, zodat je extra vaardigheden ontwikkelt. Deze vaardigheden helpen je om de logica van de patronen in de wiskunde te begrijpen.

Onze manier van werken

We gaan de basisonderwerpen langs. Hier blijven we aan werken totdat je deze op een sterk niveau beheerst. De cursus bestaat uit 16 lessen van 1,5 uur in groepjes van 4 tot 8 leerlingen met maximaal 1,5 uur huiswerk per week. Als blijkt dat jij meer uitleg nodig hebt, dan geven wij je die (zonder extra kosten). Wij hebben leerlingen gehad die ook aan hun rekenvaardigheden moesten werken; daarin zijn wij eveneens gespecialiseerd en deze expertise kunnen we dus inzetten als nodig.
Tegelijkertijd begeleiden we je individueel bij je schoolstof wiskunde. Je kan onbeperkt vaak langskomen op een aantal dagen in de week. Dit kan gedurende het hele schooljaar, dus ook nadat de cursus is afgelopen verwachten wij dat je blijft komen.

Vraag een proefles aan
 • Traject van zestien weken.
 • Gedurende het traject onbeperkt huiswerkbegeleiding.
 • Gedurende het traject toetsvoorbereiding.
 • Wekelijkse lessen van wiskunde-experts.
 • Hulp via video's en whatsapp

Wat krijgt u van ons?

Vraag een proefles aan
 • 16 lessen van 1,5 uur.
 • Je leert alle wiskundige vaardigheden die jij nodig hebt.
 • 16 weken lang onbeperkt huiswerkbegeleiding en toetsvoorbereiding.
 • 24/7 de mogelijkheid om vragen te stellen per WhatsApp.
 • Ons eigen lesmateriaal.
 • Een leertraject dat bij jou past.

Wat vragen wij van u?

Voor de cursus Sterk in Wiskunde, inclusief alle onderdelen zoals hierboven beschreven, vragen wij u een eenmalige investering van €1.100,-.

Inbegrepen zijn alle lessen, het lesmateriaal, huiswerkbegeleiding en extra ondersteuning wanneer nodig.

Nazorg in de vorm van opfrislessen en huiswerkbegeleiding is ook inbegrepen.

Er is de mogelijkheid tot een kosteloze en vrijblijvende proefles

€ 1.100
Incl. al het cursusmateriaal.
Inschrijven
© Copyright 2020 | Nederlands Mathematisch Instituut | All Rights Reserved